Wijndomein Oude Waalstroom
ontdek onze biologische natuurwijnen... ambachtelijk, authentiek en vol karakter!

Overnachten in onze natuurlijke wijngaard

Midden in onze natuurlijke wijngaard, in een tot voedselbosje omgetoverde oude pruimenopstand, staat onze ingerichte tent klaar voor jullie verblijf voor een (lang) weekend. In deze groene oase zijn jullie de enige, dus ongestoord genieten. Koken kan op het aanwezige fornuis of boven een kampvuur in een Dutch Oven en afhankelijk van het seizoen kun je wat verse kruiden of fruit gebruiken uit het voedselbosje. Een oase van rust en altijd slechts een hekje verwijderd van een wandelingetje door de wijngaard... De tent is ingericht voor 2 personen, voorzien van beddengoed, kookgerei, pannen en servies. Op het veldje een picknicktafel en kampvuurplaats met (droog) hout voor een bescheiden kampvuur en extra hout tegen betaling. Sanitair is in de schuur op het erf op ca 150m. De tent is niet met de auto bereikbaar, deze parkeer je op ons erf, een kruiwagen is aanwezig voor het vervoeren van bagage. Tijdens een verblijf bieden wij opties voor ontbijt en high-wine.

Natuur en omgeving
Vanaf het erf loop je direct de waaldijk op met daarachter het natuurgebied de Hurnse Kil, vogelrustgebied en oudste natuurgebied van Nederland, een uitgestrekt uiterwaardengebied waar je uitstekend kunt wandelen en op een warme dag ook zwemmen. Met de fiets kun je het poldergebied en de vele kleine en grote dorpen van de Bommelerwaard ontdekken en niet te vergeten de kastelen. Of je blijft juist op de dijk en geniet van de vele vergezichten, met het pondje van Heerewaarden naar Tiel en aan de andere kant weer terug... Met het historische stadje Zaltbommel aan de ene kant en Hurwenen en Rossum aan de andere kant vind je alle voorzieningen van winkels, eetgelegenheden en terrasjes binnen 4 km. Maar ook Den Bosch en Utrecht zijn met de auto (of trein) goed bereikbaar door de centrale ligging nabij de A2 en station Zaltbommel (2,4 km). Meer informatie over de omgeving op www.beleefbommelerwaard.nl of www.bommelerwaardgids.nl.

Beschikbaar van mei tot begin oktober. Overnachten kan in het weekend van vrijdag - maandag 1, 2 of 3 nachten, aankomst op vrijdag of zaterdag, en in juli en augustus kan de hele week overnacht worden dus ook bijvoorbeeld een midweek of een hele week...

prijzen (excl toeristenbelasting):
per nacht € 95,-
weekend (vr-zo)  € 175,-
lang weekend (vr-ma) € 250,-
midweek (ma-vr) € 320,-
7 nachten € 550,-

extra weekendopties ter plaatse:
ontbijt € 24,- voor 2 personen per keer
high wine € 55,- voor 2 personen

Kijk voor de actuele beschikbaarheid en voor boekingen op natuurhuisje.nl.