Wijndomein Oude Waalstroom
ontdek onze biologische natuurwijnen... ambachtelijk, authentiek en vol karakter!

Overnachten in onze natuurlijke wijngaard

Midden in onze natuurlijke wijngaard, in een tot voedselbosje omgetoverde oude pruimenopstand, staat staat onze ingerichte tipi klaar voor jullie verblijf. Een groene oase, omringt door bomen en bewoond door vele vogels, vlinders en vele anderen. Een picknicktafel is aanwezig en bankjes rond een vuurplaats. Bij dit natuurhuisje kan er gekookt worden op het aanwezige fornuis of boven het het kampvuur, als de tuin het toelaat en afhankelijk van het seizoen kun je kruiden en evt wat fruit en groente gebruiken uit het voedselbosje. En altijd maar een hekje verwijderd van een wandelingetje door de wijngaard... Sanitair is in de schuur op het erf op ca 150m. De tipi is niet met de auto bereikbaar, deze parkeer je op ons erf. Spullen kunnen met een kruiwagen naar de tipi worden gebracht (en evt wat hulp van ons, indien nodig).

Natuur en omgeving
Vanaf het erf loop je direct de waaldijk op met daarachter het natuurgebied van de Hurnse Kil. Een uitgestrekt uiterwaardengebied waar je uitstekend kunt wandelen en ook zwemmen. Met de fiets kun je het poldergebied en de vele kleine en grote dorpen van de Bommelerwaard ontdekken en niet te vergeten de kastelen. Of je blijft juist op de dijk en geniet van de vele vergezichten, met het pondje van Heerewaarden naar Tiel en aan de andere kant weer terug...Met het historische stadje Zaltbommel aan de ene kant en Hurwenen en Rossum aan de andere kant vind je alle voorzieningen van winkels, eetgelegenheden en terrasjes binnen 4 km. Maar ook Den Bosch en Utrecht zijn met de auto (of trein) goed bereikbaar door onze centrale ligging nabij de A2.

Overnachten kan in het weekend van vrijdag - maandag 1, 2 of 3 nachten, aankomst op vrijdag of zaterdag, sommige weekenden kun je al vanaf donderdag boeken. Hieronder staan de beschikbare mogelijkheden aangegeven. Boekingen worden verzorgd door natuurhuisje.nl.