Wijndomein Oude Waalstroom
ontdek onze biologische natuurwijnen... ambachtelijk, authentiek en vol karakter!


Activiteiten en evenementen in 2024

Ontdek onze natuurwijnen en onze natuurlijke wijngaard tijdens verschillende activiteiten en evenementen op ons wijndomein en op verschillende locaties door het land...


maandelijks proefmiddag
eerstvolgende: 22 & 23 juni


 Januari en februari starten we rustig aan, maar vanaf maart zijn onze wijnen weer elke maand te proeven. Elke zaterdag ronde de 20e trekken we wat flessen open om je kennis te laten maken met onze mooie natuurwijnen. Natuurlijk is de winkel ook open en als het weer het toelaat is de wijngaard op eigen gelegenheid te bezichtigen!
___
proefmiddag
za 22 & zo 23 juni (open dagen), vrije inloop tussen 13.00u - 17.00u

en verder:
za 20 juli, za 24 augustus
za 21 & zo 22 september (open dagen)
za 19 oktober, za 23 november, za 21 december


Open rondleiding en proeverij
eerstvolgende zo 21 juli


Ontdek ons wijndomein en onze natuurwijnen in een 2 uur durend bezoek! Het bezoek bestaat uit een rondleiding door de wijngaard waarbij we vertellen over onze natuurlijke manier van wijnbouw, het belang van de bodem en dat onze wijngaard zoveel meer is dan alleen druiven, hoe ik werk mét de natuur en niet er tegenin. We bezichtigen onze wijnmakerij waar we vertellen hoe de verschillende wijnen tot stand komen. Als afsluiting een proeverij van 3 van onze natuurwijnen.

___
voor de zondagen  21 juli & 25 augustus kan je individueel of met een klein groepje inschrijven (vanaf 6 personen gaat het sowieso door), mogelijk volgen er nog meer...
start 15.00u einde ca 17.00u
kijk voor beschikbaarheid en reserveer een plekje via onze webshop

Ben je zelf met 6 personen of meer, dan kun je ook je eigen bezoek plannen, informeer gerust naar de mogelijkheden en een offerte op maat.


 zondag 30 juni, wandelexcursie vinaventura


Een avontuurlijke dag uit in eigen land onder de deskundige leiding van Els Groot. Wandelen door de uiterwaarden van Zaltbommel naar ons wijndomein en een kijkje in de keuken van de wijnboer. Altijd genieten, zo’n compleet verzorgde dag! Inbegrepen zijn koffie, geheel verzorgde lunch, rondleiding door de wijnboer en proeverij van onze beste natuurwijnen.

___
zondag 30 juni, 10.00u - 16.30, 8 tot 20 deelnemers
kijk voor het volledige programma en voor aanmelden op de website van vinaventura...


Ben je zelf met een leuk gezelschap? Dan kun je ook je eigen bezoek plannen, rondleiding en proeverij, workshop wijnmaken of high wine... Wij denken graag mee om de dag in te richten naar je eigen wensen en budget, informeer gerust naar de mogelijkheden!