Wijndomein Oude Waalstroom
ontdek onze biologische natuurwijnen... ambachtelijk, authentiek, oprecht en vol karakter!


Agenda 2020

juni

za 20 juni, proefmiddagTijdens de winkelopening zijn al onze wijnen ook te proeven deze middag om kennis te maken met onze wijnen. Ook is de wijngaard te bezichtigen via onze informatieve struinroute.

 


zo 21 juni, midzomer high wineOntdek onze wijngaard en onze wijnen op de langste dag van het jaar. Wij serveren een  selectie van onze wijnen, naar eigen keuze,  samen met  biologische hapjes. De high wine heeft een informeel karakter, maar wij vertellen maar al te graag over de wijnen en de wijngaard als je iets weten wilt. Daarnaast is de hele avond de wijngaard te bezichtigen via de informatieve struinroute. Genieten van de wijnen, de biologische hapjes, de avond en elkaar, terwijl in de verte de zon achter de waalbrug zakt... vier de zomer!

zo 21 juni 20.00u-23.00u
€ 22,-- pp
aanmelden kan via telefoon, whatsapp of de mail


Juli en verder...

Programma is in de maak, maar in elk geval meer proeverijen, high wine en workshops deze zomer. Ben je zelf met een leuk gezelschap? Dan kun je ook je eigen bezoek plannen, rondleiding en proeverij, workshop wijnmaken of high wine... Wij denken graag mee om de dag in te richten naar je eigen wensen en budget, informeer gerust naar de mogelijkheden!