Wijndomein Oude Waalstroom
biologische wijngaard en wijnmakerij

Welkom bij biologisch Wijndomein Oude Waalstroom

 

In het prachtige rivierenlandschap van de Bommelerwaard, nabij Hurwenen, vindt u Wijndomein Oude Waalstroom. In onze wijngaard produceren wij, op een biologische, natuurlijke en duurzame manier, onze authentieke kwaliteitswijnen van Nederlandse bodem. Wij maken fruitige en volle rode wijnen, droge of halfdroge witte wijnen en roséwijnen. Een breed assortiment met voor iedere gelegenheid een passende wijn.

Onze winkel is open op zaterdagen tussen 13:00u en 17:00u, maar ook 7 dagen per week op afspraak! 

Laat  je  verleiden  door  de  smaak  van  onze  biologische Nederlandse  wijnen...

 

Zien we jou ook binnenkort op ons wijndomein?


Wij maken ons op voor de tweede seizoenshelft... Het groeien is klaar, de druiven kleuren en het rijpen is begonnen. Ieder jaar weer een prachtig plaatje! Kom zelf onze natuurlijke wijngaard in volle glorie bewonderen tijdens een van onze activiteiten komende maanden...


za 21 & zo 22 september... open dagen nederlandse wijngaarden 

Onze biologische wijngaard kenmerkt zich door het stimuleren van natuurlijke processen... verzorgen in plaats van bestrijden. Gifvrij is ons startpunt, we bewegen met de natuur mee en treden enkel sturend op om de wijngaard gezond en weerbaar te maken en te houden. 

Dit maakt het mogelijk ook de wijnen op een natuurlijke manier te produceren... Onze wijnen kenmerken zich door een natuurlijke vergisting, geen toevoeging van suiker (of andere toevoegingen tijdens het proces), geen filtratie... ambachtelijk, authentiek, oprecht en vol karakter!

Nieuwsgierig? Kom ontdekken, kom bewonderen, kom #wijnproeven, kom genieten!


za 21 & zo 22 september 13:00u - 17:00u

met oa de struinroute door de wijngaard, uitleg over onze biologische en natuurlijk werkwijze en wijnproeverij van onze wijnenvr 27 september... bourgondische tafelen in de wijngaard

Dineren op verschillende plaatsen in de wijngaard... ca 6 biologische gerechten (vis wild en vegetarisch) rechtstreeks van een houtvuur... bourgondisch genieten met bij elk gerecht een  bijpassende wijn van ons wijndomein!

Een culinaire tocht door de wijngaard!
vr 27 september 18.30u
kosten € 55,- per persoon (incl wijn)

Aanmelden kan via info@wijndomeinoudewaalstroom.nl of het contactformulier!


en verder...

vanaf eind sept... oogst
de precieze dagen zijn nog niet bekend, maar het komst snel dichterbij... de oogst van 2019
verdeeld over een aantal dagen zullen wij de oogst binnenhalen en hulp is altijd welkom!
... meer informatie volgt


eind oktober open wijnproeverij

elke zaterdag winkel open tussen 13.00u en 17.00u

Ontdek de biologische natuurwijnen van Wijndomein Oude Waalstroom... 
ambachtelijk authentiek oprecht en vol karakter!
voor liefhebbers_____
Wij zijn met veel projectjes bezig, waaronder ook het vernieuwen van deze website... Zo binnenkort mogelijk verschijnt hier dus onze geheel vernieuwde website met uitgebreide informatie over onze natuurlijke wijngaard, onze producten, evenementen en bezoekmogelijkheden voor rondleidingen proeverijen en workshops... 

Voor de daagse beslommeringen en overige aankondigingen ben je al wel welkom op facebook,  linkedIn en instagram

Nog even geduld, maar natuurlijk kun je altijd al wel contact opnemen via de mail of het contactformulier voor vragen of boekingen!