Wijndomein Oude Waalstroom
ontdek onze biologische natuurwijnen... ambachtelijk, authentiek en vol karakter!

Weelderig groeien de wijnranken tussen uitbundig bloeiende kruiden. Schapen grazen, onze bijen vergezellen de in grote getale aanwezige wilde insecten die je vrolijk zoemend begroeten, een specht schiet schaterend weg, terwijl een buizerd hoog in de lucht een oogje in het zeil houdt... Altijd wat te beleven in onze natuurlijke wijngaard!

Dit is het decor van onze kleinschalige wijngaard. Onze extensieve en handmatige teeltmethode kenmerkt zich door het stimuleren van natuurlijke processen vooral in de bodem... verzorgen in plaats van bestrijden voor een gezonde wijngaard gezonde wijnranken en gezonde druiven.  Vergisting met de natuurlijke gisten en eigen suikers en zuren voor een perfecte balans die recht doet aan de herkomst.  Minimale interventie, alle smaken blijven behouden tot in de fles!

Ontdek de biologische natuurwijnen van Wijndomein Oude Waalstroom... 
ambachtelijk, authentiek en vol karakter...
voor liefhebbers!Wie verras jij straks met een lekker wijncadeau?

De voorbereidingen voor alle wijncadeaus, relatiegeschenken en kerstpakketten voor de decembermaand zijn alweer in volle gang. Wij hebben al enkele pakketsuggesties samengesteld, maar ook eigen ideeën zijn welkom. Wij leveren pakketten graag op maat en denken graag mee voor een wijncadeau afgestemd op je eigen wensen en budget. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden of een vrijblijvende offerte.

Natuurwijn, sprekende wijn met een goed verhaal... leuk om te geven en leuk om te krijgen!

_____
Voor de daagse beslommeringen en overige aankondigingen ben je al wel welkom op facebook,  linkedIn en instagram

of bezoek onze webshop: www.wijndomeinoudewaalstroom.shop