Wijndomein Oude Waalstroom
ontdek onze biologische natuurwijnen... ambachtelijk, authentiek, oprecht en vol karakter!

Weelderig groeien de wijnranken tussen uitbundig bloeiende kruiden. Schapen grazen, onze bijen vergezellen de in grote getale aanwezige wilde insecten die je vrolijk zoemend begroeten, een specht schiet schaterend weg, terwijl een buizerd hoog in de lucht een oogje in het zeil houdt... Altijd wat te beleven in onze natuurlijke wijngaard!

Dit is het decor van onze kleinschalige wijngaard. Onze teeltmethode kenmerkt zich door het stimuleren van natuurlijke processen... verzorgen in plaats van bestrijden. Wij zijn biologisch gecertificeerd, maar gaan verder dan dat. We bewegen met de natuur mee. Door vanuit de natuurlijke processen te werken en enkel bij te sturen, hoeven wij niets te bestrijden en gebruiken dan ook helemaal geen bestrijdingsmiddelen, dus ook de middelen die biologisch zijn toegestaan niet... 100% gifvrij! 

Onze druiven kunnen hier optimaal groeien en rijpen om vervolgens onze natuurlijke visie door te trekken in het wijnmaakproces. We plukken de druiven met de hand, waarbij een slechte druif nog wordt verwijderd. Alles worden spontaan vergist met de eigen natuurlijke gisten eigen suikers en zuren voor een perfecte balans die recht doet aan de herkomst. Toevoegingen zoals gelatine om de wijn te klaren gebruiken wij niet, waardoor alle wijnen ook geschikt zijn voor vegetariërs of veganisten en geen filtratie waardoor alle smaken behouden blijven tot in de fles!

Ontdek de biologische natuurwijnen van Wijndomein Oude Waalstroom... 
ambachtelijk, authentiek, oprecht en vol karakter...
voor liefhebbers!De zomer dient zich aan, we kunnen jullie weer ontvangen en we hebben er zin in!  We richten een bezoek altijd in op maat, zo kunnen we er samen voor zorgen dat we de ruimte binnen de geldende richtlijnen optimaal kunnen benutten voor een rondleiding, proeverij of workshop ... Je kunt ons bezoeken met een eigen gezelschap, maar wij zullen zelf ook activiteiten organiseren waar je voor kunt intekenen. 

Laten we er een mooie zomer van maken!


Midzomer High Wine, zo 21 juni

Ontdek onze wijngaard en onze wijnen op de langste dag van het jaar. Struinen door de wijngaard... kan, ons doorzagen over de wijnen... mag, maar vooral genieten van de wijnen, de biologische hapjes, de avond en elkaar, terwijl in de verte de zon achter de waalbrug zakt... vier de zomer!

zo 21 juni 20.00u-23.00u
€ 22,-- pp
aanmelden kan via telefoon, whatsapp of de mail_____

Wij zijn met veel projectjes bezig, waaronder ook het vernieuwen van deze website... Zo binnenkort mogelijk verschijnt hier dus onze geheel vernieuwde website met uitgebreide informatie over onze natuurlijke wijngaard, onze producten, evenementen en bezoekmogelijkheden voor rondleidingen proeverijen en workshops... 

Voor de daagse beslommeringen en overige aankondigingen ben je al wel welkom op facebook,  linkedIn en instagram

Nog even geduld, maar natuurlijk kun je altijd al wel contact opnemen via de mail of het contactformulier voor vragen of boekingen!