Wijndomein Oude Waalstroom
ontdek onze biologische natuurwijnen... ambachtelijk, authentiek, oprecht en vol karakter!

Weelderig groeien de wijnranken tussen uitbundig bloeiende kruiden. Schapen grazen, onze bijen vergezellen de in grote getale aanwezige wilde insecten die je vrolijk zoemend begroeten, een specht schiet schaterend weg, terwijl een buizerd hoog in de lucht een oogje in het zeil houdt... Altijd wat te beleven in onze natuurlijke wijngaard!

Dit is het decor van onze kleinschalige wijngaard. Onze teeltmethode kenmerkt zich door het stimuleren van natuurlijke processen... verzorgen in plaats van bestrijden. Wij zijn biologisch gecertificeerd, maar gaan verder dan dat. We bewegen met de natuur mee. Door vanuit de natuurlijke processen te werken en enkel bij te sturen, hoeven wij niets te bestrijden en gebruiken dan ook helemaal geen bestrijdingsmiddelen, dus ook de middelen die biologisch zijn toegestaan niet... 100% gifvrij! 

Onze druiven kunnen hier optimaal groeien en rijpen om vervolgens onze natuurlijke visie door te trekken in het wijnmaakproces. We plukken de druiven met de hand, waarbij een slechte druif nog wordt verwijderd. Alles worden spontaan vergist met de eigen natuurlijke gisten eigen suikers en zuren voor een perfecte balans die recht doet aan de herkomst. Toevoegingen zoals gelatine om de wijn te klaren gebruiken wij niet, waardoor alle wijnen ook geschikt zijn voor vegetariërs of veganisten en geen filtratie waardoor alle smaken behouden blijven tot in de fles!

Ontdek de biologische natuurwijnen van Wijndomein Oude Waalstroom... 
ambachtelijk, authentiek, oprecht en vol karakter...
voor liefhebbers!


Komende  zaterdag zaterdag 14 december is de laatste proeverij van dit jaar. Vanaf 13.00u presenteren wij in decembersferen al onze wijnen om vrijblijvend kennis te maken met onze wijnen. Ideaal als je nog op zoek bent naar een last minute wijncadeau voor de kerst...
Natuurlijk is onze winkel gewoon open en is onze winterse wijngaard te bezichtigen via onze struinroute...

Tot zaterdag!

De oogst van 2019 is binnen

Dank aan alle plukkers (en stand-by-ers). Niet eerder was de volledige oogstplanning zo grillig door de buiigheid, dus hulde voor jullie flexibiliteit!


Inmiddels zijn alle druiven verwerkt, sommige al geperst, sommige nog op de schillen, maar bij alle wijnen is de natuurlijke spontane gisting weer mooi op gang gekomen en de wijnmakerij vult zich met prachtige geuren. Het beloven weer mooie wijnen te gaan worden, enkele oude vertrouwde, maar ook wat nieuwe varianten...


Wijncadeaus, relastie- & kerstgeschenken

 

Een mooie wijn met een mooi verhaal... dat kunnen wij bieden als wijncadeau voor deze kerst, voor zakelijke relaties, familie, maar vergeet ook jezelf niet!

Onze wijnen komen tot stand door in de wijngaard natuurlijke processen te stimuleren en zijn 100% gifvrij, spontaan vergist met de eigen natuurlijke gisten eigen suikers en zuren voor een perfecte balans die recht doet aan de herkomst, geen filtratie om al deze smaken in de fles te houden... ambachtelijk, authentiek, oprecht en vol karakter! 


Een fles van onze biologische natuurwijn in een luxe wijnkist of fraaie wijntas? Een uitbundige mand die naast onze wijn gevuld is met andere duurzame producten? Wij verzorgen wijncadeaus afgestemd op uw persoonlijke wensen en budget, particulier of zakelijk! Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een offerte! Mail naar info@WijndomeinOudeWaalstroom.nl of bel mij op 06-18943049 (ook WhatsApp)

Het geniet nog lekkerder als ook het verhaal klopt!


Ontdek de biologische natuurwijnen van Wijndomein Oude Waalstroom... 

ambachtelijk authentiek oprecht en vol karakter!
voor liefhebbers


_____

Wij zijn met veel projectjes bezig, waaronder ook het vernieuwen van deze website... Zo binnenkort mogelijk verschijnt hier dus onze geheel vernieuwde website met uitgebreide informatie over onze natuurlijke wijngaard, onze producten, evenementen en bezoekmogelijkheden voor rondleidingen proeverijen en workshops... 

Voor de daagse beslommeringen en overige aankondigingen ben je al wel welkom op facebook,  linkedIn en instagram

Nog even geduld, maar natuurlijk kun je altijd al wel contact opnemen via de mail of het contactformulier voor vragen of boekingen!