spacer.png, 0 kB

Rondleiding door de wijngaard...

Ons BezoekenArrangementen | Meewerken |  Open dagen


Arrangementen

 

De arrangementen zijn zeer geschikt voor diverse groepen zoals: familie-uitjes, vriendengroepen, bedrijvenuitjes etc. Per arrangement gaan wij uit van minimaal 10 personen, kleinere groepen zijn natuurlijk welkom, maar betalen wel het startbedrag van in totaal 10 personen. Voor iedere groep is een passend arrangement. Een groep kan maximaal bestaan uit circa 40 personen.

 

Arrangement 1: Ontdek nederlandse wijn
Na een korte inleiding over ons en ons wijndomein nemen wij u mee door de wijngaard en wijnmakerij, waarbij we uitleg geven over de wijnbouw en het maken van wijn. Aansluitend proeft u, in een gezellige en informele sfeer, drie van onze wijnen.
(10-30 personen, duur ± 2 uur, € 12,- per persoon) 

Arrangement 2: Kennismaken met nederlandse wijn (grotere groepen)
De kennismaking start met een korte inleiding over ons wijndomein, gevolgd door een rondleiding door de wijngaard en een bezichtiging van de wijnmakerij. Na de rondleiding staan de wijnen opgesteld en is er de mogelijkheid om de wijnen te proeven.
(20-40 personen, duur 1-1½ uur, € 8,- per persoon) 

Arrangement 3: Proef en ervaar nederlandse wijn
U wordt verwelkomd met een drankje en hapje naar keuze gevolgd door een inleiding over ons wijndomein. Na de inleiding volgt een uitgebreide rondleiding in de wijngaard en wijnmakerij. Tot slot proeft in een gezellige en informele sfeer meerdere wijnen naar keuze en kan dieper worden ingegaan hoe de wijnen tot stand zijn gekomen. Tijdens de proeverij wordt u voorzien van diverse hapjes. Om het geheel leuk af te sluiten is er voor iedereen een wijngeschenk.
(10-30 personen, duur ± 3 uur, va € 25,- per persoon, afhankelijk van het wijngeschenk ) 

Arrangement 4: Beleef nederlandse wijn, een dag in de wijngaard
U werkt met uw groep een dag(deel) mee in de wijngaard. We beginnen de dag met een welkomstdrankje gevolgd door een korte inleiding over ons wijndomein. Na deze inleiding krijgt u een rondleiding door de wijngaard en wijnmakerij. Hierna volgt een korte uitleg over de werkzaamheden en gaan we met z’n alle aan het werk. Gedurende de dag wordt gezorgd voor de nodige drankjes en versnaperingen. De dag wordt afgesloten met een proeverij.
(10-30 personen, duur 6-8 uur, € 12,- per persoon) 

Naast deze arrangementen kunnen wij ook een dag(deel) inrichten naar uw specifieke wensen. Beperkte catering zoals kleine hapjes, een lunch of barbecue is hierbij mogelijk. Ook kunnen wij u in contact brengen met andere bedrijven in de Bommelerwaard om uw dag compleet te maken.  

Neem voor alle mogelijkheden of vrijblijvende offerte gerust contact met ons op.

 
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
   
...
free joomla templates joomla tutorials joomla themes