spacer.png, 0 kB

In de wijngaard...

Over ons...

Een droom is voor ons uitgekomen toen wij ons begin 2007 de trotse bezitters konden noemen van onze eigen wijngaard. Wij zijn Huib Overmars & Lotte Rippen en wij zijn samen met onze kinderen de uitdaging aangegaan om een bestaande wijngaard door te ontwikkelen tot een mooi en zeer divers bedrijf, waar veel verschillende producten en activiteiten samenkomen.

 

Ons wijndomein bestaat uit ruim twee hectare grond, waarvan anderhalve  hectare bedoeld is voor wijnbouw. Een hectare van de wijngaard is al in productie maar wij hebben zelf ook nog ruim een halve hectare aangeplant met nieuwe wijnranken. Het overige deel  bestaat uit diverse hoogstam  fruit- en notenbomen en ander klein fruit.

 

Ons gehele bedrijfsvoering is gericht op duurzaamheid. Al onze producten worden biologisch geproduceerd dus zonder chemische bestrijdingsmiddelen of kunstmatige meststoffen. Ook houden wij met onze bedrijfsvoering zoveel mogelijk rekening met alles wat groeit en bloeit op en rondom ons land om zo een natuurlijke en gevarieerde omgeving te stimuleren. Voor onze geschenkverpakkingen zijn wij ook altijd op zoek naar natuurlijke of duurzaam verkregen producten.

 

De  wijngaard is 10 jaar oud en daardoor  is het voor ons mogelijk om al volop te produceren. Ons primaire doel is het produceren van verantwoorde kwaliteitswijnen, maar daarnaast produceren wij nog diverse andere producten. Met als basis alcohol die is vrijgekomen uit het wijnmaakproces en vruchten en noten uit de wijngaard bereiden wij heerlijke likeuren.

 Oogst 2008...

Naast het produceren van onze producten vinden wij het leuk diverse activiteiten te organiseren zoals rondleidingen, wandelingen, proeverijen en workshops.

 

Wij zijn een jong bedrijf en nog lang niet klaar met de ontwikkeling van ons bedrijf. Wij zitten nog vol plannen en dromen voor de komende jaren.

 
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
   
...
free joomla templates joomla tutorials joomla themes