spacer.png, 0 kB
Investeren in Nederlandse wijn...

Onze wijnen | Wijngeschenken| Wijnabonnement | Likeuren | Fruit & noten     

Investeren in Nederlandse wijn...

Een wijnabonnement van Wijndomein Oude Waalstroom, 5 jaar lang 6 flessen van onze biologische wijnen voor € 290,- en bovendien 5% korting op de rest van uw aankopen bij ons...


Jarenlang genieten van de beste wijnen van ons wijndomein en tegelijk betrokken blijven bij het wel en wee van de wijngaard, dat is wat ons wijnabonnement inhoudt. Wij hebben rode wijn, witte wijn en ook rosé. Hieruit kunt u ieder jaar uw nieuwe pakket zelf samenstellen. Wij zijn bezig ons assortiment verder uit te breiden, zodat u in elk seizoen en voor iedere gelegenheid een passende nederlandse wijn in huis kunt hebben.

Met het abonnement bent u 5 jaar verzekerd van verantwoorde nederlandse kwaliteitswijn en bent u ongevoelig voor eventuele prijsstijgingen. Daarnaast krijgt u 5% korting op ons gehele assortiment en u ontvangt automatisch onze digitale nieuwsbrief, waarmee wij u op de hoogte houden van de stand van zaken in de wijngaard en activiteiten die wij door het jaar heen organiseren.

De abonnementen stellen ons in de gelegenheid te investeren in de wijngaard en wijnmakerij. De wijngaard kan zo in optimale conditie gehouden worden en de kwaliteit van de wijnen blijft gewaarborgd en wordt waar mogelijk verbeterd. Ook de geplande uitbreiding van de wijngaard met nieuwe rassen komt eerder in zicht als we de opbrengst van de komende jaren nu al kunnen investeren.

Ieder voorjaar, rond half mei, nodigen wij alle abonnementhouders uit op ons wijndomein. Hier presenteren wij de wijnen voor de nieuwe wijnpakketten. Ook bieden wij de gelegenheid om de wijnen eerst te proeven, zodat u uw nieuwe wijnpakket kunt samenstellen naar uw eigen smaak. Daarnaast kunt u kennismaken met de overige (nieuwe) producten van ons wijndomein.  

Een wijnabonnement kost € 290,-- en is op ieder moment in het jaar af te sluiten. U neemt direct 6 flessen wijn van uw keuze mee naar huis. Vervolgens ontvangt u ieder voorjaar een uitnodiging om uw pakket voor het nieuwe jaar samen te stellen.

 
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
   
...
free joomla templates joomla tutorials joomla themes