spacer.png, 0 kB

Rondleiding door de wijngaard...

Ons BezoekenArrangementen | Meewerken |  Open dagen


Ontdek & beleef onze wijnen

Rondleiding

Bent u geïnteresseerd in nederlandse wijn of wijnbouw in brede zin, of bent u op zoek naar een activiteit in een niet alledaagse omgeving, dan kunt u bij ons terecht. U kunt kiezen uit een van onze groepsarrangementen, maar wij kunnen ook een dag(deel) naar uw wensen inrichten.

 Wij verwelkomen u graag op ons wijndomein.

 

 

U kunt het hele jaar bij ons terecht voor diverse arrangementen. In het groeiseizoen van mei t/m september leent de wijngaard zich het best voor een rondleiding. Een proeverij met eventueel een presentatie kan het hele jaar door. De arrangementen zijn prima te combineren met andere activiteiten in de regio zoals (stads)wandelingen, fietstochten, bezoek aan musea, of een bezoek aan andere (agro)bedrijven in de Bommelerwaard. Wij helpen u graag met het samenstellen van een leuke dag.

 

 

Proeverij

Voor individuele bezoeken verwijzen wij naar de open dagen. Wanneer wij deelnemen aan een open dag maken wij dit bekend in de agenda. Een jaarlijks terugkerend evenement is in elk geval de open dag van nederlandse wijngaardeniers eind september. 

  

Wij hopen u te begroeten op ons wijndomein
 
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
   
...
free joomla templates joomla tutorials joomla themes